AcasaTermeni si conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit pe Rombadconstruct.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii de utilizare a site-ului! Ele pot avea schimbari de la ultima vizita a dumneavoastra pe site. Toti vizitatorii site-ului trebuie sa accepte si sa respecte acesti termeni si conditii.

Politica de confidentialitate

Rombadconstruct.ro se angajeaza sa protejeze datele dumneavoastra personale atunci cand utilizati modalitatile noastre de contact. Ne dorim ca serviciile noastre sa fie un mediu sigur si placut pentru dumneavoastra de a le utiliza. Aceasta politica de confidentialitate se refera la utilizarea de catre noi a orice informatie personala pe care ne-o furnizati.

Dupa cum spuneam, Rombadconstruct.ro se angajeaza sa pastreze datele dumneavoastra personale. Ori de cate ori ne sunt oferite date personale, suntem obligati prin lege sa utilizam datele dumneavoastra in comformitate cu legile referitoare la protectia informatiilor cu caracter personal.

Daca postati sau trimiteti un continut ofensator, nepotrivit sau indecent, Rombadconstruct.ro poate utiliza informatiile dumneavoastra personale pentru a opri un astfel de comportament.

In cazul in care Rombadconstruct.ro crede in mod rezonabil ca ati incalcat legea (de exemplu, continutul pe care la-ti scris este defaimator), Rombadconstruct.ro poate folosi datele dumneavoastra personale pentru a informa autoritatile cu privire la comportamentul dumneavoastra.

Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata in timp, astfel incat va recomandam sa verificati de fiecare data cand trimiteti informatii personale. Daca aveti intrebari sau comentarii despre aceasta politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

Imagini

Acest site contine imagini proprii dar si imagini de pe alte site-uri ce apartin unor terte persoane, aceste imagini, fie ele imagini de pe alte site-uri sau imagini proprii ale site-ului Rombadconstruct.ro, nu pot fi folosite in alt scop decat pentru uzul personal. Imaginile ce apartin unor surse pot contine numele autorului si link-uri care duc catre site-ul de unde au fost luate conform politicile site-ului respectiv. Sursele cele mai populare de unde provin unele imagini sunt: Pixabay.com, WikimediaCommons.org, Flickr.com, Wikipedia.org, Flaticon.com si FreeDigitalPhotos.net. Aceste site-uri detin o varietate foarte mare de imagini, iar folosirea lor este conditionata de anumite reguli proprii ale fiecarui site in parte. Majoritatea site-urilor enumerate mai inainte permit folosirea imaginilor sub anumite licente, unele fiind chiar private de drepturi de autor si sunt postate sub licenta Commons CC0, sub aceasta licenta poti copia si modifica fotografia si o poti folosi si in scop comercial fara a cere permisiunea autorului fotografiei.

Copyright

Toate materialele de pe acest site (mai putin unele imagini) sunt proprietate intelectuala a proprietarului website-ului Rombadconstruct.ro. Nici o parte a acestor pagini, fie text, ilustratii, design-uri, icoane sau fotografii nu pot fi utilizate pentru alt scop decat uzul personal. Reproducerea, modificarea, stocarea intr-un alt sistem de retransmitere, in orice forma sau prin orice mijloace, electronice, mecanice sau de alta natura, pentru alte motive decat cele de uz personal, este strict interzisa fara acordul prealabil al proprietarului dreptului de autor.

Dreptul de autor este un drept legal creat de catre legislatia unui stat care acorda autorului unei opere originale drepturi exclusive de utilizare si distributie a acesteia, de obicei, pentru o perioada limitata. Drepturile exclusive nu sunt absolute, ele sunt limitate in functie de anumiti factori. Dreptul de autor este o forma de proprietate intelectuala, aplicabila oricarei opere rezultate in urma unei munci de creatie. Drepturile de autor sunt considerate drepturi teritoriale, ceea ce inseamna ca nu se extind in afara teritoriului unei jurisdictii specifice. In timp ce multe aspecte ale legislatiei nationale privind drepturile de autor au fost standardizate prin acorduri internationale privind drepturile de autor, legile drepturilor de autor variaza in functie de stat.

Permisiunea de utilizare a documentelor

Permisiunea de a utiliza documente (cum ar fi, comunicatii tehnice, liste de preturi, intrebari frecvente, informatii cu privire la sevicii) de la acest site se acorda cu conditia ca:

  • drepturile de autor prevazute sa apara in toate copiile, atat avizul de permisiune cat si nota de copyright;
  • utilizarea unor documente de pe acest site sa se faca doar pentru uz informational si sa nu fie copiate sau publicate pe alte site-uri sau difuzate in mass-media;
  • sa nu se faca nicio modificare a vreunui document de pe acest site, modificarea si distribuirea documentelor de pe acest site este strict interzisa in mod expres de legea drepturilor de autor si se pedepseste civil si penal.

Documentele specificate mai sus nu includ designul sau aspectul site-ului Rombadconstruct.ro.

Documentele si grafica aferente publicate pe acest site ar putea include inexactitati tehnice sau erori tipografice. Modificarile sunt adaugate periodic de cate administratorul acestui site.

Garantie si raspundere

Informatiile si documentele furnizate pe acest site sunt postate ca atare, fara orice fel de garantie fie exprimata sau implicita, inclusiv garantiile limitate de valabilitate. Rombadconstruct.ro face eforturi rezonabile pentru a include in continutul paginilor sale informatii de cea mai buna calitate, exacte si actualizate, de cate ori este nevoie. Cu toate acestea nu garanteaza cu privire la acuratetea sau completitudinea acestora.

Rombadconstruct.ro adauga periodic modificari, imbunatatiri sau actualizari ale informatiilor si/sau documentelor sale, fara a anunta sau specifica aceasta actiune. Rombadconstruct.ro nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la erorile informatiilor sau datelor, prin utilizarea cestui site de catre dumneavoastra va asumati acest risc. Rombadconstruct.ro sau furnizorii sai de imagini, continut text, date nu sunt responsabili de eventuale daune specifice, directe sau indirecte, cauzate in urma folosirii informatiilor sau datelor de pe acest site.

Link-uri

Site-ul nostru poate contine hyperlink-uri catre site-uri detinute si operate de terte parti. Aceste site-uri au propriile lor politici de confidentialitate, inclusiv cookie-uri, si va indemnam sa le cititi. Ei vor guverna utilizarea de informatii personale pe care le trimiteti sau care sunt colectate de cookie-uri in timp ce vizitati aceste site-uri. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru practicile de confidentialitate ale site-urilor terte parti. Utilizarea acestor site-uri de catre cei ce ajung pe ele prin intermediul Rombadconstruct.ro se face pe propria raspundere.

Site-uri partenere:

              Director Web
Qwer