• (+40) 729 503 369
Amenajari exterioare  |  Amenajari interioare  |  Arhitectura si design interior  |  Beton  |  Electrice  |  Inginerie  |  Legislatie  |  Lucrari de constructii  |  Lucrari de finisaj   |  Materiale de constructii  |  Mobilier interior  |  Reguli si masuri  |  Scule si unelte  |  Tipuri de case  |  Usi si ferestre  |  Dictionar constructii  |  Calculator pret manopera  |  Descriere lucrare

CAUTARE

DISTRIBUITI ACEASTA PAGINA

PAGINA DE FACEBOOK

ROMBADCONSTRUCT.RO

Este un mijloc de punere la dispozitie a unor servicii si informatii din domeniul constructiilor.
Rombadconstruct

Intrebari despre serviciile Rombadconstruct

La aceasta pagina avem urmatorul cuprins:
  1. De ce sa aleg serviciile Rombadconstruct?
  2. Ce fac in cazul in care m-am hotarat sa optez la serviciile Rombadconstruct?
  3. Cum aflu cat ma costa lucrarea ce o am de executat intr-un timp scurt?
  4. Cine imi alege materialele de care am nevoie pentru executarea lucrarii?
  5. Activitatea din timpul lucrarilor o sa produca zgomot?
  6. Ce se poate face pentru a reduce si controla praful si poluarea?
  7. Cine face debarasarea de resturile de moloz?
  8. Cum intru in posesia unei liste cu preturi?
  9. Ce se intampla daca am intrebari sau nelamuriri?

1. De ce sa aleg serviciile Rombadconstruct

Alegere
Noi va oferim cele mai bune servicii din domeniul finisarilor interioare; avem cele mai bune preturi care exista pe piata; oferim consultanta si sfaturi acolo unde credem ca este necesar, nelasand clientul sa ia decizii gresite datorita lipsei de experienta; acceptam orice provocare a unor lucrari complicate; oferim ajutor in aprecierea materialelor si ajutam clientii cu bugete mai mici in adaptarea la raportul buget-calitate-pret; avem suficienta incredere pentru a satisface orice tip de clint, indiferent de cerintele lui.

inceputul paginii

2. Ce fac in cazul in care m-am hotarat sa optez la serviciile Rombadconstruct

Contact
In aceasta situatie luati legatura cu noi telefonic sau prin e-mail, ne dati adresa locatiei unde se gaseste lucrarea, noi venim, analizam situatia, va facem o oferta (sigur nu aveti cum sa o refuzati) si restul lasati in seama noastra.

inceputul paginii

3. Cum aflu cat ma costa lucrarea ce o am de executat intr-un timp scurt

Timp
3.1. Daca aveti o lucrare de executat si doriti sa aflati pretul in cel mai scurt timp posibil, contactati-ne telefonic si dati-ne cateva amanunte cu privire la scopul dumneavoastra in privinta lucrarii, iar noi va facem un pret estimativ.

3.2. Special pentru dumneavoastra am creat pagina Calculator pret manopera, pentru a va supune atentiei pretul serviciilor noastre in functie de incaperea unde are loc lucrarea si activitatea de finisaj pe care doriti sa o aplicati. Prin intermediul acestei pagini, in urma introducerii dimensiunilor incaperii, aveti posibilitatea sa aflati pretul mainii de lucru pentru fiecare lucrare in parte.

3.3. Va punem la dispozitie un formular, unde dumneavoastra trebuie sa introduceti cat mai multe detalii despre lucrare (puteti adauga chiar si fotografii) pentru ca noi sa va facem un pret cat mai real. Spun cat mai real, deoarece, exista posibilitatea sa nu introduceti datele corect, asta datorita neexperientei dumneavoastra in acest domeniu.Raspunsul il veti avea in maxim 24h de la trimiterea datelor.

3.4. Daca doriti sa aflati pretul real al lucrarii dumneavoastra contactati-ne, venim la fata locului, evaluam lucrarea si va spunem un pret sigur in ceea ce priveste mana de lucru.Daca doriti un pret total, incluzand si materialele de care aveti nevoie, pretul va fi relativ, in functie de pretentiile, nevoile si nu in ultimul rand bugetul pe care sunteti dispus sa-l alocati lucrarii.

inceputul paginii

4. Cine imi alege materialele de care am nevoie pentru executarea lucrarii

Zidar
In aceasta situatie avem in vedere bugetul fiecarui client si lucrarea ce o executam. In zilele noastre exista o gama larga de materiale de constructii si bineanteles diversi producatori, ceea ce dezvolta o uriasa concurenta, concurenta care duce la lupta intre producatorii de materiale de constructii prin promovare, cine isi lauda mai mult produsul de obicei acela si castiga in fata oamenilor de rand care nu au experienta necesara pentru a cunoaste un material bun, de calitate. Aici intervenim noi. Cu o vasta experienta in acest domeniu, suntem in masura sa dam cele mai bune sfaturi in alegerea materialelor.

Dupa ce materialele au fost alese, transportul lor la locul lucrarii se face fie de catre dumneavoastra fie de catre noi in functie de intelegerea facuta inainte de inceperea lucrarii.

Situatia de mai sus apare atunci cand dumneavoastra ca si client doriti sa faceti administrarea cu materiale necesare lucrarii. Dar exista si posibilitatea ca noi sa ne ocupam in totalitate de aceasta situatie, dumneavoastra sa participati doar pentru alegerea modelelor. Aceste aspecte se decid inainte de inceperea lucrarii.

inceputul paginii

5. Activitatea din timpul lucrarilor o sa produca zgomot

Protectie
Orice ai construi si ai demola, chiar si in etapa de finisare este inevitabil sa nu produci zgomot, pentru a reduce zgomotul si a atenua impactul asupra vecinilor, vom folosii cele mai silentioase echipamente de care dispunem.

Echipa noastra respecta orele de liniste comform Legii 61, nefacand nici o abatere de la aceasta.

inceputul paginii

6. Ce se poate face pentru a reduce si controla praful si poluarea

Curatare
In situatia finisarilor praful si poluarea se afla la cote destul de ridicate, mai ales in timpul slefuirii (indiferent de suprafata slefuita) sau in situatia in care este nevoie sa intervenim pentru a decoperta un finisaj mai vechi. De aceea pentru a controla acest disconfort, vom folosii tehnici si masini profesionale, vom folosi folie de plastic pentru a proteja eventualele materiale din incapere.

inceputul paginii

7. Cine face debarasarea de resturile de moloz

Gunoi
Atat in timpul activitatilor de constructii si/sau finisaje cat si in urma acestora rezulta diverse materiale uzate, resturi de materiale de constructii, ambalaje nefolositoare etc. Acestea trebuiesc indepartate atat pe timpul executarii lucrariicat si la finalul acesteia. Noi va oferim servicii de transport si depozitare in locuri special amenajate a acestor deseuri, cu un adaos de pret relativ mic la pretul lucrarii.

inceputul paginii

8. Cum intru in posesia unei liste cu preturi?

Lista
Nimic mai simplu, site-ul nostru contine o pagina special destinata pentru aceasta, pe care o puteti accesa de pe orice pagina a site-ului din meniul principal. Pentru descarcarea acesteia, pe fiecare pagina principala a site-ului nostru, sub logo-ul site-ului, se gaseste un link de forma - " Descarcati lista preturi", accesand acest link intrati in posesia unui document Word ce contine lista noasta cu preturi pe care o puteti salva in calculatorul dumneavoastra, o puteti printa s.a.m.d.

inceputul paginii

9. Ce se intampla daca am intrebari sau nelamuriri

Intrebari
Orice intrebare sau nelamurire aveti, nu ezitati sa ne contactati! Ne puteti contacta oricand pe email, folosind formularul nostru de contact, de pe pagina de contact a site-ului sau telefonic la numarul de telefon afisat in partea de jos a paginii.

Intrebari Frecvente

Am adunat in aceasta pagina cele mai frecvente intrebari pe care si le pun clientii nostrii, special pentru a va raspunde la unele neclaritati. Cu ajutorul dumneavoastra, dorim sa o extindem cat mai mult prin adresarea de intrebari catre noi, iar cele mai populare intrebari vor fi afisate pe aceasta pagina. Va multumim!

inceputul paginii
Rombadconstruct.ro Acasa
Despre noi
Intrebari frecvente
Preturi
       Lista preturi
       Calculator manopera
       Descriere lucrare
Tehnologii
       Categorii
       Dictionar constructii
Harta site
Arhiva
Blog Ultimele articole
Categorii
Galerie foto
Galerie video
Stiati ca…?
Top 10
Personalitati
Urmariti-ne pe:

Contact (+40) 729 503 369
@ florinbadea.contact@yahoo.com
Formular contact
Formular descriere lucrare
Newsletter
Florin Badea. Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate