AcasaDespre noi

Despre noi

A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.

Henry Ford

Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipa de meseriasi cu experienta in ceea ce priveste sfera finisarilor in constructii, si nu numai. Aceasta experienta ne-am creat-o pe parcursul a peste zece ani de activitate. Este adevarat, nu a fost usor la inceput, dar cu multa munca si perseverenta am reusit sa ne formam si sa ne ridicam. Astfel, am ajuns la nivelul la care ne-am dorit, adica pe cea mai inalta treapta. Dar, ca sa ajungem la acest nivel, am trecut prin multe etape. Am invatat din greseli, si nu ne-am condamnat niciodata ca le-am facut, ne-am documentat, ne-am informat, ne-am adaptat si am progresat. Datorita experientei acumulate in toata perioada muncii in constructii acum avem incredere ca putem executa cele mai dificile si complicate lucrari. Avem increderea ca putem satisface si cel mai exigent client. Stiti de ce? Pentru ca pana acum niciun client nu a fost dezamagit de servicile noastre.

Misiunea noastra nevoia dumneavoastra

Misiunea noastra este de a oferi actiuni de finisare in constructii la cele mai inalte standarde ale calitatii, in operatiuni principale cum ar fi: montaj faianta, montaj gresie, montaj parchet, montare rigips si asa mai departe. Toate executiile noastre sunt savarsite cu ajutorul sculelor profesionale de care dispunem, totul este realizat la precizie, ne lasand loc de reprosuri din partea dumneavoastra, acest lucru fiind si fundamentul promovarii nostre, facand lucruri de calitate pentru unii, sigur o sa fim recomandati altora. Indiferent de nivelul de aplicare sau de complexitate a lucrarilor, ne angajam sa oferim calitate neegalata in culoarea si stilul lucrarilor noastre. Ne straduim sa ramanem cei mai buni in ceea ce facem, cu executii de neegalat in montaj faianta, montaj gresie, montaj parchet, montare rigips, modele de zugravit si multe altele. Astfel o sa obtinem recomandare absoluta din partea clientilor nostri, aceasta contand cel mai mult pentru un meserias.

Satisfacerea cerintelor clientilor

Raspundem fara discriminare cerintelor si nevoilor clientilor in domeniul nostru de activitate; identificam clientii din domeniul nostru de activitate; evaluam modalitatile de actiune pentru indeplinirea cerintelor/solicitarilor clientilor (se urmareste timpul, urgenta, importanta sociala); deservirea nediscriminatorie a tuturor clientilor in functie de gen, rasa, varsta, religie, etnie, statut social; indentificam parametri calitativi ai serviciilor (productivitate, eficienta, calitate, siguranta); folosim un limbaj adecvat si o tinuta corespunzatoare.

Despre site

Rombadconstruct.ro este un instrument cu ajutorul caruia utilizatorii acestui site au acces permanent la o lista actualizata cu preturile manoperei lucrarilor de finisari si un mijloc de a-si calcula singuri manopera pentru lucrarea de finisaj in constructii pe care o au de executat.

Prin intermediul acestui site oamenii gasesc rasunsul la intrebarile cele mai frecvente legate de nevoile lor in materie de constructii si serviciile oferite de meseriasii nostrii. Si nu in ultimul rand, Rombadconstruct.ro este o sursa si un mijloc de comunicare cu un meserias bun, de care cei ajunsi pe acest site au nevoie pentru satisfacerea nevoilor din domeniul constructiilor.